Despre CronosTour

Trimite colete rapid și sigur. Din România în Anglia. Din Anglia în România.

Fie că vrei să le trimiți ceva celor dragi, fie că dorești să transporți lucruri personale în cazul unei mutări sau ai nevoie de un curier internațional România – Anglia pentru orice altă nevoie, CRONOS TOUR este partenerul tău de încredere.

Serviciile noastre includ transporturi internaționale Anglia – România și România – Anglia de scrisori, colete, pachete și bagaje, dar și servicii de mutari si depozitare.

CLIENTI MULTUMITI

100%

TRANSPORTURI EFECTUATE CU SUCCES

100%

TRANSPORT SIGUR

100%

Experienta si Dedicare

Pentru echipa CRONOS TOUR, transportul internațional de colete este o a doua natură. Cu zeci de ani de experiență și o flotă proprie ce dispune de toate sistemele logistice și tehnice necesare, suntem gata să-ți venim în ajutor și să livrăm ușor.

Transport Rapid

Într-o lume rapidă, ai nevoie de soluții la fel de rapide și eficiente. Mai ales când vrei să treci peste limitele impuse de distanțe. Alături de CRONOS TOUR poți trimite rapid și în completă siguranță colete pe ruta România – Anglia.

Depozitare

Serviciile de depozitare îți vin în ajutor în cazul în care dorești să predai un colet cu dată de livrare mai îndepărtată sau destinatarul coletului nu este găsit la momentul menționat, la locație. Depozitele noastre din România și Anglia, construite în conformitate cu legislațiile în vigoare, vor asigura ambientul optim pentru ca pachetul tău să fie păstrat în cele mai bune condiții.

masini livrare CronosTour
CronosTour - Transport Sigur Si In Conditii Calitative

Solicita acum serviciul nostru!

CONDITII DE TRANSPORT & MARFURI INTERZISE/RESTRICTIONATE

CALENDAR COLECTARI DIN UK

VINERI: Birmingham – Bristol – Cardiff – Tellford – Doncaster – Hull – Grimsby -Scunthorpe – Lincoln

SAMBATA: Hull – Grimsby – Lincoln – Scarsborough – Leeds – BradFord – Manchester – Liverpool – Chester – Nelson – Preston – Blackpool

Duminica: Newcastle – Sunderland – Middlesborogh – York – Galsgow – Edinburgh – Inverness – Aberdeen – Dundee – Carlais – Perth – Penrith – Doncaster – Sheffield – Barnsley – Mansfield – Notthingham – Petersborugh – Northampton – Luton – Bedford – London (si imprejurimi) – Oxford – Ipswitch – Southampon – Brighton

CONDITII DE TRANSPORT

Solicitarea și utilizarea serviciilor de transport, expediție de marfă și curierat oferite de Cronos Tour sau trimiterea formularului de comandă înseamnă că accepți condițiile serviciului de coletărie door to door și că îți exprimi acordul ca personalul Cronos Tour, autoritățile vamale, poliție sau alte organe de control, să verifice conținutul coletelor tale și să înlăture sau să confiște PRODUSELE ȘI MĂRFURILE INTERZISE LA TRANSPORT, conform acestei LISTE DE PRODUSE INTERZISE LA TRANSPORT.
Nu vom lua în considerare nici o reclamație ulterioară privind recuperarea produselor confiscate (exemplu: țigări, tutun sau alte produse din tutun, produse din alcool, stupefiante, etnobotanice, artificii etc.).
Nu livrăm la destinație coletele pe care nu se află înscrise numele destinatarului, telefonul destinatarului și adresa completă a destinatarului (POSTCODE, număr casă, nume stradă, oraș). Aceste colete vor rămâne în custodia noastră și vor trebui ridicate personal de către destinatar din locațiile noastre din Anglia sau România, după caz, în baza unui act de identitate. De asemenea, dacă destinatarul nu poate fi contactat de către noi (nu răspunde la telefon sau numărul de telefon este greșit), vom reține coletele în custodie la locațiile noastre. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele cu conținut perisabil care rămân în custodia noastră din vina expeditorului sau a destinatarului și vom arunca produsele perisabile din colete în momentul în care acestea se deteriorează. Nu vom acorda nici un fel de despăgubire în acest caz.
Condiții generale privind furnizarea serviciilor poștale
Te vom contacta imediat ce primim comanda. Îți reamintim că programul nostru de lucru este de Luni până Vineri între orele 09:00-15:00, ora României. Pentru comenzile trimise după ora 15:00, ora României, te vom contacta în următoarea zi lucrătoare. După ce stabilim împreună detaliile, un curier te va contacta în ziua pe care am stabilit-o și va ridica coletul de la tine. După ce pachetul ajunge la centrul nostru logistic, îl vom transporta spre destinatar.
Cronos Tour îndeplinește toate criteriile de securitate și standardele Uniunii Europene privind protecția datelor cu caracter personal, impuse de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, conform Legii 677/2001, Deciziei nr. 200/2015 a ANSPDCP și Directivei 95/46/CE a Parlamentului European. Cronos Tour nu transmite către terți în scop comercial sau în alte scopuri datele cu caracter personal și respectă dreptul la intimitate.

Preturi si Tarife

Colete:

  • Intre 1-25kg = 25£ tarif standard
  • Peste 25 = 1£/kg
  • Colete voluminoase si usoare se calcumeaza dupa urmatoare formula: L x l x H : 6000 = pret in £

Electrocasnice:

  • TV = 1£/inch
  • Aragaz = 50£
  • Masina de spalat = 60£
  • Frigider sub 1.5m = 55£
  • Bicicleta mare = 40£
  • Bicicleta mica = 30£

Pentru alte electrocasnice/obiecte/bunuri personale va rugam sa ne contactati telefonic la urmtoarele numere de telefon:

MARFURI INTERZISE/RESTRICTIONATE

Ori de cate ori este posibil, îți oferim soluții pentru transportul expedierilor tale, indiferent de natura acestora.
Exista însă o serie de legi și reguli, măsuri de siguranță și securitate adoptate de autoritățile competente din țările tranzitate (vamă, poliție economică etc.) precum și de Cabritur pentru acceptarea la transport a anumitor categorii de mărfuri. Mărfurile interzise la transport, conform listei de mai jos, vor fi prezentate autorităților competente, în vederea confiscării. Expeditorul și destinatarul vor suporta în totalitate consecințele legale (amenzi contravenționale sau penale, începerea urmăririi penale, alte măsuri etc.). Pentru bunurile confiscate nu se acordă despăgubiri.
Mărfuri interzise*
NU se acceptă la transport

Țigări sau alte produse din tutun

Produse din alcool netimbrate

Produse din alcool timbrate, în cantitate mai mare de 1 litru per colet

Lingouri din orice metal prețios

Arme de foc complete sau imitații

Bani cash (bancnote, monezi, valute)

Bunuri interzise de lege

Explozivi, încărcături explozive

Muniție

Imitații (replici) ale armelor de foc, armelor, încărcăturilor explozive și / sau muniției

Pietre prețioase vrac

Rămășite umane și/sau cenușă

Timbre fiscale – pentru băuturi și țigări

Animale, pești, păsări vii
Mărfuri restricționate**

Arme de foc – părți (mecanisme de tragere, încărcătoare etc.)

Bani cash – încasați în procesul serviciului ramburs

Bijuterii sau obiecte confecționate din metale sau pietre prețioase

Blănuri naturale

Bonuri de valoare în forma la purtător

Ceasuri cu valoare individuala mai mare de 100 £ / bucata sau 300 £ / colet

Componente electronice

Fildeș

Gablonțuri cu valoare mai mare de 100 £ / bucata sau mai mult de 300 £ / trimitere

Haine / încălțăminte de firma  – confecționate de firme prestigioase

Insecte, larve si crisalide

Mărfuri condiționate**
Posibil de transportat

Antichități, opere de arta, obiecte de arta

Bunuri perisabile

Medicamente și produse farmaceutice

Micro-procesoare

Mostre medicale

Materiale cu conținut sexual

Telefoane mobile

* Mărfuri periculoase clasate conform restricțiilor IATA
** Conform politicii Cronos Tour
Pentru cantitati ce depasesc 250 kg oferim discounturi considerabile. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru o oferta personalizata !

Putem transporta orice, de la plicuri la paleti, utilaje agricole sau grupaje de marfa cu ajutorul flotei noastre proprii de microbuze sau camioane.

Call Now ButtonApleaza-ne acum pentru detalii